Autopista

El Consell farà un quart carril a l'autopista de l'aeroport de Palma

El nou tram de 800 metres servirà per alleugerir l'entrada a Ciutat i guanyar-hi fluïdesa

Presentació de les obres de l'autopista de l'aeroport
ARA Balears
28/08/2024
1 min

PalmaL'autopista de l'aeroport de Palma guanyarà un quart carril per desembossar l'entrada a Palma. Així ho ha informat aquest dimecres el Consell de Mallorca, que ha explicat que el nou tram de 800 metres servirà per alleugerir l'entrada a la ciutat i guanyar-hi fluïdesa. L'ampliació forma part d'un paquet de mesures que impulsa la institució insular per millorar les entrades a Palma i reduir els embossos en la via de cintura, i que inclouen un nou vial a l'altura de Can Blau, canvis en senyalitzacions, millora de l'asfalt i la reordenació de la sortida de la rotonda del Molinar.

Ho ha explicat aquest dimecres el president de la institució insular, Llorenç Galmés, que ha subratllat que les actuacions sumen una inversió pròxima als 12 milions d'euros i que es desenvoluparan entre aquest octubre fins a principi de 2025. La intenció, ha afegit Galmés, és que els operaris treballin de nit en la mesura que sigui possible per evitar perjudicis.

"El conseller ja ha donat explicacions"

D'altra banda, el líder insular ha evitat referir-se a la polèmica oberta en relació amb l'agroturisme vinculat a la família del batle de Santa Margalida, Joan Monjo, que governa en virtut d'un acord amb el PP. "Totes les explicacions les va donar ahir el conseller insular de Turisme; si m'ho permeteu, em centraré en la mobilitat", ha respost a preguntes dels periodistes.

stats