Mobilitat
Societat 29/08/2024

L'EMT recupera quatre de les freqüències de bus anul·lades en retirar vehicles per incendis

27 autobusos articulats més s'han enviat a revisar per tècnics de l'empresa Scania

ARA Balears
1 min
autobus flota EMT BUJ

PalmaL'EMT ha informat que aquest dijous ha recuperat 4 de les freqüències d'autobús que va anul·lar a conseqüència de la retirada del servei de diversos autobusos de manera preventiva -després que dues sofrissin sengles incendis-, i en manté 8 suspeses. L'empresa municipal de transports confia recuperar la totalitat del servei abans que comenci el curs escolar, ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat.

La setmana passada es varen suprimir per motius de seguretat 12 serveis que havien afectat les línies A1, A2, Línia 3, Línia 4 i Línia 7, que es prestaven amb els autobusos articulats de la marca Scania. També es van suprimir dos de la L25 i un de la L35, segons va informar Cort. L'Ajuntament va retirar del servei 12 autobusos articulats de 18 metres i motor de gas el passat 21 d'agost, després de dos incendis ocorreguts en dos d'ells en qüestió de pocs dies.

El tinent d'alcalde de Mobilitat i president de l'EMT, Antoni Deudero, ha explicat que les revisions realitzades als 12 autobusos ja han permès recuperar 4 serveis. "Pel que ens queden 8 que ho faran els pròxims dies”, ha assegurat. A més, altres 27 autobusos articulats s'han manat a revisar per tècnics de l'empresa Scania, amb reforços d'una subcontracta i el suport de mecànics de l'EMT, i “s'estan reparant una mitjana de dos autobusos cada dia, amb el que en els pròxims 15 dies ja estaran tots revisats". "A mesura que des de tallers es vagi disposant de vehicles operatius, s'aniran reincorporant als serveis de manera immediata”, ha assegurat Deudero

stats