Societat 29/07/2024

El líder de Vox Menorca ataca el GOB per l'acció a Cala en Turqueta: "Són 250 delinqüents"

Durant sis hores, més de 250 persones es van coordinar per ocupar aquest espai per protestar contra la massificació

ARA Balears
1 min
Acció contra la massificació turística a Menoca

Palma"Sou uns impresentables, per descomptat que heu fet història, però de delinqüència". Així s'ha expressat el coordinador de Vox a Menorca, Santiago Barber, en una publicació a les seves xarxes socials per carregar contra el GOB per l'organització de la protesta de Cala en Turqueta contra la massificació turística, que se suma a les que es realitzen a les Balears en els darrers mesos.

La protesta va consistir en omplir l'espai i l'aparcament de la platja. Durant sis hores, més de 250 persones es van coordinar per ocupar aquest espai. A més, mitjançant els seus cossos i les seves tovalloles van escriure un clar missatge a la sorra de la platja: 'SOS Menorca' i 'la massificació no pot continuar'. Com a resposta, Barber ha publicat un tuit en què diu que se'ls hauria d'haver multat. Segons escriu, els manifestants són "250 delinqüents que haurien d'haver estat identificats i multats, ni més ni menys".

A les seves publicacions a les xarxes socials, Barber també els qualifica d'"impresentables": "Per descomptat que heu fet història, però de delinqüència, en haver impedit el lliure accés a un lloc públic". "Sou el pitjor de Menorca. Teniu sort de qui té el comandament de la força pública, sucursal del govern socialcomunista que patim", acaba escrivint en el seu tuit.

stats