Moda

Louis Vuitton descarrega la seva 'troupe' de famosos a Barcelona

Emma Stone, Cate Blanchett, Sophie Turner i Ana de Armas són algunes de les celebritats que s'espera que assisteixin a la passarel·la de la firma francesa aquest dijous

2 min
Emma Stone, Cate Blanchett, Sophie Turner i Rafa Nadal són alguns de les personalitats que s'esperen per la desfilada de Louis Vuitton a Barcelona

BarcelonaBarcelona fa dies que treballa en silenci per acomodar el gran elenc de celebritats internacionals que arribarà a la ciutat per un dels esdeveniments més rellevants de l'any. Serà el pròxim dijous quan els vips que aquests dies es passegen per la capital catalana deixin de banda les ulleres de sol i les gorres d'incògnit i surtin a lluir les seves millors gales pel recinte modernista del Parc Güell amb motiu de la desfilada de Louis Vuitton. L'esdeveniment, que combregarà personalitats rellevants de la indústria de la moda, del cinema, de la música i de l'esport, serà la presentació de la col·lecció Creuer 2025 dissenyada per la 37a Copa Amèrica Louis Vuitton, que, com el nom de la regata indica, té com a principal patrocinador la firma de moda francesa.

Tot i que el clímax del glamur arribarà dijous al vespre, a la ciutat ja fa dies que se sent el xup-xup d'un gran esdeveniment. Un dels sectors que més noten el caliu dels famosos són els complexos hotelers que allotgen les celebritats. Concretament l'ARA ha pogut saber que hi ha dos dels hotels icònics barcelonins que estaran reservats per complet per atendre els assistents vips de la desfilada. Si bé la modèstia i la discreció formen part intrínseca d'aquests actes socials, sí que es poden saber algunes de les personalitats que assistiran a la desfilada del Parc Güell com a models o patrocinadors de la firma francesa. Així doncs, no seria estrany veure passejar estrelles de Hollywood com Emma Stone, Cate Blanchett, Ana de Armas, Jaden Smith o Sophie Turner entre els mosaics modernistes de colors del Parc Güell. En cas de ser així, el viatge d'Emma Stone i Cate Blanchett no seria gaire llarg, tenint en compte que aquests dies han estat al Festival de Canes lluint, precisament, dissenys de Louis Vuitton.

Del món de l'esport també s'apunta a Rafa Nadal i Roger Federer com a probables assistents a l'esdeveniment, ja que aquest any són els models de la nova campanya d'accessoris de moda masculina de la casa parisenca. La sessió de fotos, llançada dissabte passat, porta per lema Alguns viatges es converteixen en llegendes, i inclou fotografies dels dos tenistes a les Dolomites italianes nevades. En la temporada del 2022, Louis Vuitton també va aprofitar el gran esdeveniment esportiu del Mundial de futbol de Qatar per llançar un reportatge amb la col·laboració dels dos grans rivals del món del futbol: Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Aquella vegada la sessió de fotos va deixar imatges tan memorables com els dos davanters jugant cara a cara en una partida d'escacs.

Però mentre alguns passen desapercebuts, d'altres aixequen grans onades d'expectació amb la seva arribada desacomplexada. Aquest ha estat el cas de Felix Lee, el cantant del grup de música coreà Stray Kids. Se l'ha vist sense els seus companys de banda –que tot just han aterrat a Corea del Sud– de camí a un aeroport per agafar l'avió en direcció a Barcelona.

També del món de la música, qui és força probable que estigui prop del drac Gaudiamus del Parc Güell és el cantant Pharrell Williams, que va ser designat director artístic de les col·leccions masculines de la marca.

stats