Atac sionista

"M'han atacat directament per demanar que no matin més palestins"

Vandalitzen amb estrelles de David un local de Palma per tenir un cartell on s'hi pot llegir: "Us volem vius. Stop genocidi a Palestina!"

El local ha aparegut vandalitzat aquest dilluns al matí
22/10/2024
1 min

Palma"He arribat al local i m'he trobat la façana i la barrera plenes de pintades amb l'estrella de David". Així ho ha denunciat aquest dilluns una veïna de la barriada de l'Escorxador, on té un centre quiropràctic.

Segons ha explicat a l'ARA Balears, no és la primera vegada que rep aquest tipus de coacció per part de persones que justifiquen el genocidi contra Palestina, ja que la setmana passada, un home va entrar al seu local i els va increpar per tenir un cartell on es pot llegir: "Vius els volem. Stop genocidi a Palestina!". L'home va comparèixer dins el centre i cridant va dir: "Llevau el cartell ara mateix!".

El local ha aparegut vandalitzat aquest dilluns al matí

Malgrat tot, la víctima va decidir mantenir el cartell (que només es pot veure quan les barreres estan obertes), ja que assegura que no deixarà de denunciar el genocidi i de demanar que s'aturi la massacre contra el poble palestí", ha explicat J.A. Aquest dilluns, quan ha arribat a la feina, s'ha trobat el local vandalitzat i pintat amb estrelles de David, tant a les parets com a la barrera de l'establiment.

"M'han atacat directament per demanar que no matin més palestins", ha lamentat la víctima. En aquest sentit, ha explicat que les pintades no són casuals i que ho han fet expressament per haver-se solidaritzat amb el poble palestí. "Cap altra local del carrer ha estat vandalitzat, només el meu", ha dit. Davant la gravetat dels fets, la víctima ha assenyalat que aquest mateix dimarts interposarà una denúncia per delicte d'odi.

stats