Successos
Societat 04/08/2024

Una mare n'ataca una altra amb un cúter per una discussió en el grup de WhatsApp de l'escola dels fills

La Policia Nacional ha informat que els fets van ocórrer el passat 31 de juliol, de matinada, a la barriada de Camp Redó

ARA Balears
2 min
Un grup d'agents de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional van detenir dimecres passat, una dona, de 23 anys d'edat, com a presumpta autora d'un delicte de lesions, per atacar amb un cúter una altra, a Palma.

La Policia Nacional ha informat que els fets van ocórrer el passat 31 de juliol, de matinada, a la barriada de Camp Redó, moment en el qual va entrar una crida al 091 comunicant que una dona havia sofert una agressió amb una arma blanca.

Els agents es van entrevistar amb una familiar de la víctima, la qual va manifestar que la seva neboda havia estat agredida per una dona la qual coneix del col·legi dels seus fills. Pel que sembla, tot hauria començat per un grup de missatgeria instantània de pares d'alumnes del col·legi dels fills, en el qual totes dues dones es van proferir amenaces i insults mútuament, i hi va arribar a haver denúncies prèvies sobre aquest tema.

El dia dels fets, l'agressora va cridar la víctima per veure's, i es va presentar amb un cúter a la mà, per la qual cosa es va iniciar una baralla. La dona va fer ús del cúter atacant a la víctima i li va fer diversos talls per diferents parts del cos, fet que li va provocar diverses lesions greus. L'agressió va finalitzar amb l'arribada d'un familiar de la víctima, moment en el qual l'agressora va fugir en un vehicle.

La víctima va haver de ser traslladada ràpidament al centre hospitalari, ja que presentava talls per diverses parts del cos com la cara, cap, avantbraç, espatlla, entre altres, i havia perdut molta sang, i per aquesta raó va haver de menester assistència mèdica i multitud de punts de sutura. Els agents van fer les gestions oportunes, i van corroborar que la suposada agressora es trobava a l'oficina de denúncies d'aquesta Prefectura interposant la corresponent denúncia, per la qual cosa els policies van procedir a la seva detenció com a presumpta autora d'un delicte de lesions.

stats