Menorca promociona la Regió Europea de la Gastronomia a Madrid Fusión
L'expositor de l'illa estarà representat per cinc productors
MAÓLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) participa en el Madrid Fusión amb l'objectiu de promoure el producte local i donar a conèixer el mandat de l'illa com a Regió Europea de la Gastronomia.
L'expedició menorquina comptarà des d'aquest dilluns i fins al dimecres amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; la directora insular de Promoció Turística, Laura Ruiz, i la directora insular d'Economia Pilar Pons. És la tercera participació de l'illa a Madrid Fusión.
L'expositor de Menorca estarà representat per cinc productors de l'illa: gin Xoriguer, els cellers Torralbenc, la formatgeria Subaida, l'oli Pont Modorro i l'empresa Bolets de Menorca.
A més, la FFTM, coincidint amb Madrid Fusión, ha organitzat un sopar per a seixanta periodistes de mitjans de comunicació especialitzats en cuina, gastronomia i viatges. Els comensals degustaran en el Kitchen Club de la capital espanyola un menú de quatre plats representatius de la gastronomia de l'illa, maridats amb una selecció de vins de Menorca.