Obituari
Societat 15/08/2023

Mor el director general d'Isba SGR, Jesús Fernández

La Cambra de Comerç ha comunicat la notícia a través de les xarxes

ARA Balears
1 min
Jesús Fernández en una imatge d'arxiu

PalmaEl director general d'Isba SGR, Jesús Fernández, ha mort aquest dimarts, segons ha comunicat la Cambra de Comerç de Mallorca a través de les xarxes i ha recollit Europa Press.

"Volem manifestar el nostre més profund dolor davant la mort de Jesús Fernández. Gran professional, company i amic que ha contribuït de manera destacada en el desenvolupament de la nostra economia, al servei de les empreses", ha expressat l'entitat.

Així mateix, des d'Isba SGR han manifestat el seu "immens dolor" per la pèrdua del director general, "del seu capità". "Era el nostre capità, la nostra referència, el nostre guia. Era un exemple en tots els sentits. Sempre estaràs en els nostres cors. T'estimam molt, Jesús", han escrit en un missatge a Twitter.

La presidenta del Govern, Marga Prohens, també ha traslladat el condol als més propers a Fernández i n'ha destacat la professionalitat en el sector empresarial de les Illes.

Per la seva banda, la diputada del PSIB al Congrés i expresidenta de l'Executiu, Francina Armengol, ha acomiadat públicament Fernández, a qui ha descrit com una persona "brillant i generosa, que va transformar les polítiques de suport financer a les empreses".

stats