Successos
Societat 29/06/2024

Mor una persona i dues resulten ferides en un accident de trànsit a Menorca

Tres vehicles, dues furgonetes i una moto s'han vist implicats en el succés

ARA Balears
1 min
Una ambulància del 061

PalmaUn home de 64 anys ha mort aquest dissabte en un accident de trànsit a Menorca, en què altres dues persones han resultat ferides lleus. Segons ha recollit Europa Press, a l'accident s'han vist implicats tres vehicles, dues furgonetes i una moto, en el quilòmetre cinc de la carretera que va des de Ferreries a Cala Galdana (ME-22).

En rebre l'avís del succés i de la seva gravetat, s'ha mobilitzat una ambulància de suport vital avançat, amb metge i infermer; una ambulància de suport vital bàsic, i una ambulància privada amb infermeria.

L'ambulància de suport vital avançat ha informat d'un accident, en aquest cas l'home de 64 anys, que es trobava en parada cardiorespiratòria. Els que han alertat de l'accident han iniciat les maniobres de reanimació i llavors, l'equip assistencial les han continuat durant 40 minuts. Això no obstant, l'home no ha pogut ser reanimat, ja que presentava un traumatisme toràcic greu.

L'equip d'emergències també han valorat les altres dues persones implicades en l'accident, que no presentaven lesions greus, i han estat traslladades a una clínica per l'ambulància privada.

stats