Succés
Societat 22/09/2024

Mor un home de 86 anys que ha caigut d'un tercer pis quan intentava escapar-se d'una residència de gent gran a Palma

L'home havia fermat diversos llençols a la seva finestra per intentar fugir

ARA Balears
1 min
Ambulància del 061

PalmaUn home de 86 anys ha mort després de caure d'un tercer pis d'una residència de Palma. La víctima mortal intentava escapar del geriàtric i havia fermat diversos llençols des de la seva finestra amb la intenció d'arribar a terra, però quan fugia ha caigut i ha patit nombrosos politraumatismes incompatibles amb la vida.

Els fets han succeït en una residència de Camí dels Reis i l'home ha mort pràcticament al moment de la caiguda. El SAMU 061 ha enviat una ambulància de Suport Vital Avançat i una de Suport Vital Bàsic, però el personal sanitari no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Ara, la Policia Nacional ha iniciat una investigació per esclarir els fets. No era el primer cop que aquest home intentava escapar-se de la residència per a gent gran a la qual residia.

La residència Domus VI, en la qual estava intern l'home de 86 anys, ha emès un comunicat hores després del succés lamentant la mort i enviant les seves condolences a amics i familiars. Ha aprofitat l'escrit, també, per defensar-se assegurant que hi havia el personal necessari per cobrir el torn de nit i que el tràgic succés no és conseqüència ni de deixadesa ni de mala organització de personal. "Volem confirmar que des del Centre es tenia activat el protocol de seguretat i control que en casos com el que ens ocupa, es precisa", han assegurat.

stats