Defunció

Mor Jimmy Giménez-Arnau, el tertulià rosa que es va casar amb la neta de Franco

El veterà de la crònica rosa ha mort a l'edat de 80 anys

2 min
Jimmy Giménez-Arnau

BarcelonaEn ple directe del programa Ni que fuéramos Shhh ,el presentador David Valldeperas ha anunciat amb una veu en off que el cronista i tertulià Jimmy Giménez-Arnau havia mort tot just després d'haver complert els 80 anys aquest cap de setmana. La notícia ha agafat per sorpresa els seus companys de professió, que han lamentat la mort d'una de les primeres cares conegudes de la crònica rosa. Tal com ha informat el programa, encara no se saben les causes de la defunció, si bé Pilar Vidal ha assegurat a Y ahora Sonsoles que feia més d'una setmana que estava ingressat pel seu delicat estat de salut.

"Ens n'acabem d'assabentar. No sabem res més", ha dit David Valldeperas. Maria Patiño ha continuat el directe informant que la viuda de Giménez-Arnau, Sandra Delgado, era qui havia comunicat la notícia al programa del canal de Quickie. "S'ha quedat sense veure el nou estadi del Madrid, però bé", ha dit la viuda en resposta a les condolences que Belén Esteban li ha donat en una trucada en directe. Cal recordar que Jimmy Giménez-Arnau va impulsar la reconversió de Sálvame a Ni que fuéramos Shhh.

Joaquín José Víctor Bernardo Giménez-Arnau Puente, més conegut com Jimmy Giménez-Arnau, era fill de María Inés Puente García-Arnaiz i José Antonio Giménez-Arnau i Gran, que va exercir com a diplomàtic durant el franquisme i pertanyia al partit feixista Falange Espanyola de les JONS. Jimmy Giménez-Arnau es va fer especialment conegut arran de la seva relació amb Mery Martínez-Bordiú, neta de Franco. El tertulià i la filla de Nenuca van casar-se el 1977 i van tenir una filla, Leticia Giménez-Arnau Martínez Bordiú, amb qui Jimmy Giménez-Arnau no mantenia cap relació des de feia anys. També es va distanciar de la família Franco després d'un polèmic divorci que li va facilitar criticar l'estructura familiar del dictador. Això el va ajudar a acaparar l'atenció mediàtica que va voler. Ja immers en la dinàmica de fer pública la seva vida privada, el 1987 el tertulià es va casar amb Maria Teresa Fernández Peral, de qui es va divorciar sis anys més tard, i la tercera i última dona ha estat Sandra Delgado, que ha comunicat la seva mort.

stats