Obituari
Societat 06/09/2024

Mor l'enginyer agrònom Jaume Grimalt Obrador, premi Ramon Llull 2006

Grimalt va tenir una llarga trajectòria professional centrada al sector primari de les Balears

ARA Balears
1 min
Jaume Grimalt Obrador.

PalmaL'enginyer agrònom Jaume Grimalt Obrador ha mort, segons s'ha informat aquest divendres. La presidenta del Govern, Margalida Prohens, juntament amb la resta de membres de l'executiu autonòmic, ha expressat el condol per la mort de Grimalt Obrador, que va ser premiat amb el premi Ramon Llull el 2006 en reconeixement de la seva trajectòria.

Grimalt va tenir una llarga trajectòria professional centrada al sector primari de les Balears, on va exercir les màximes responsabilitats de l'Administració de l'Estat a la comunitat autònoma, ha destacat Presidència del Govern en una nota. El guardonat va contribuir a la reestructuració del sector lacti amb motiu de la incorporació d'Espanya a la Unió Europea i va impulsar la denominació d'origen Pla i Llevant.

Esquela.

Obrador va morir dia 5 d'aquest mes a l'edat de 86 anys a Palma. El vetllador tindrà lloc aquest dissabte al tanatori Parc de l'Auba de Felanitx de 10 a 12 h. El funeral es celebrarà el dimarts 10 de setembre a les 20 h a la parròquia de Santa Catalina Thomàs de Palma.

stats