Societat 04/07/2024

Nàutica, golf i productes de luxe: les onze fires turístiques que ‘indulta’ el Consell de Mallorca

L'objectiu és vendre l'illa com una destinació turística "responsable"

ARA Balears
1 min
Espai de les Illes Balears dins la ITB de Berlín.

PalmaMallorca finalment estarà present a onze fires turístiques per promocionar principalment el turisme de luxe amb el gol i el sector nàutic com a bandera. Segons ha informat el Consell de Mallorca, a través d'un comunicat l'illa es promocionarà a fires d'Alemanya (3), França (2), Anglaterra (1), Mònaco (1) i Dubai (1). Les tres fires restants en les quals es promocionarà Mallorca seran a Espanya.

Des de la Fundació Mallorca Turisme asseguren que la representació de l'illa a aquestes fires és per atreure un turisme més "prescriptor i professional" i consolidar Mallorca com a destinació turística "responsable". Aquesta informació arriba una setmana després que el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés asseguràs que "Mallorca no necessita anar a les fires a cercar més turistes" i anunciàs que enguany s'assistiria a un 68% menys de fires de què havia assistit per promocionar l'illa l'any anterior.

En aquest sentit, Galmés va destacar que aquest fet suposava un clar exemple que ja ha començat la transició cap a un nou model de promoció i posicionament de l'illa als mercats internacionals i nacionals". D'aquesta manera, i amb la reducció i selecció de fires turístiques a les quals assistiran representants de Mallorca, queda clar que l'objectiu és potenciar el turisme de luxe. A més, des del Consell insular han explicat que també que un dels objectius d'enguany és agafar força en mercats emergents com el d'Emirats Àrabs i ser present a les fires internacionals més importants del món.

stats