Successos

Un nin de quatre anys, en estat crític després d'ofegar-se en un parc aquàtic a la Coma

El menor es trobava en parada cardiorespiratòria quan l'han tret de l'aigua

Aqualand, a l'Arenal de Llucmajor, continua sent el parc aquàtic més gran de Mallorca.
ARA Balears
06/07/2024
1 min

PalmaUn nin de quatre anys es troba en estat crític després d'ofegar-se en un parc aquàtic a la Coma, a Sant Llorenç des Cardassar. Segons ha recollit Europa Press, els fets han tingut lloc al voltant de les 12.30 h, quan el SAMU ha rebut l'avís que un infant s'havia ofegat en una piscina del parc aquàtic. Aparentment, quan l'han tret de l'aigua, el menor es trobava en parada cardiorespiratòria.

Des de la Central de Coordinació d'Urgències Mèdiques (CCUM) s'han donat les primeres indicacions per iniciar-li la reanimació cardiopulmonar, fins a l'arribada dels recursos assistencials.

Des de la Central s'han mobilitzat un vehicle d'intervenció ràpida, amb un metge, un infermer i un tècnic, i una unitat de suport vital bàsic. També s'hi ha desplaçat un metge del PAC de Son Servera per proximitat.

En arribar al lloc dels fets, l'equip assistencial ha continuat amb les maniobres de reanimació, i el nin ha recuperat el pols. Després d'estabilitzar-lo in situ, ha estat traslladat a l'UCI pediàtrica de Son Espases.

stats