Intoxicació
Societat 08/08/2024

Només una persona continua ingressada per la intoxicació amb gas a Menorca

L'origen de l'incident es va produir al magatzem de l'establiment, al soterrani, on es guarden els productes químics de la piscina

ARA Balears
1 min
Hospital Mateu Orfila

PalmaUn home de 40 anys és l'únic ingressat per la fugida de clor tòxica que va tenir lloc a l'hotel Royal Son Bou, tal com han confirmat des de l'àrea de Salut de Menorca en una última actualització d'aquest dijous.

D'aquesta manera, han indicat que totes les persones ingressades a l'hospital Juaneda de Ciutadella i Maó han estat donades d'alta, fins i tot la dona de 62 anys que havia estat traslladada aquest dijous matí a l'UCI. També han rebut l'alta dues dones de 31 i 50 anys i tres homes de 31, 33 i 41 anys que inicialment van quedar afectats per la fugida.

Cal recordar que un total de 13 persones foren ateses aquest passat dimecres per la inhalació tòxica de gas. L'origen de l'incident es va produir al magatzem de l'establiment, al soterrani, on es guarden els productes químics de la piscina. Pel que sembla, s'ha produït una reacció que ha afectat el menjador dels treballadors.

stats