Successos

Nova brega a Son Gotleu: apallissen un home que va apunyalar-ne un altre per robar-li

El presumpte lladre va ser detingut i traslladat a l'hospital arran de les lesions que va sofrir

Agents de la Policia Nacional en una operació.
ARA Balears
05/08/2024
1 min

PalmaNou episodi d'altercats a Son Gotleu. Un grup de veïns va apallissar un home de 35 anys que va apunyalar-ne un altre per intentar robar-li. La Policia Nacional va detenir el presumpte lladre, que va haver de ser hospitalitzat pels cops que va rebre, i un home que va llançar pedres contra els agents.

El succés va tenir lloc diumenge al voltant de les 19 h, quan un home va assaltar-ne un altre per robar-li i el va apunyalar a la zona de la cuixa. Llavors va fugir de l'escena dels fets i es va refugiar en un edifici de la zona. Alguns veïns varen identificar l'home i es varen dirigir a l'edifici, on varen apallissar-lo amb pals i armes blanques.

Fins a la ubicació es varen desplaçar agents de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) i de la Unitat de Prevenció de Reacció (UPR) i es varen entrevistar amb diversos testimonis. Els policies varen entrar a l'edifici i varen localitzar el presumpte lladre, i el varen detenir. L'home va haver de ser traslladat a un centre hospitalari i va quedar sota custòdia policial. A més, mentre es produïa la intervenció policial, diverses patrulles de Seguretat Ciutadana varen establir un perímetre de seguretat per evitar noves disputes, ja que a l'edifici s'hi varen congregar més persones amb la intenció d'agredir el detingut. La multitud que es va ajuntar a l'edifici va començar a llançar pedres contra els agents, que varen haver de dissoldre-la. Un jove que va llançar pedres va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat. La investigació continua oberta per aclarir els fets.

stats