Patrimoni
Societat 21/08/2024

Vandalitzen elements històrics de Son Serra de Marina i Son Real

Els nius de metralladores de Son Serra de Marina i de Son Real han aparegut plens de pintades

ARA Balears
1 min
El niu d'ametralladores des Serralot

PalmaL'Ajuntament de Santa Margalida ha denunciat que el passat cap de setmana diversos elements patrimonials del municipi han aparegut plens de pintades i grafitis. A través d'una publicació al seu perfil d'Instagram han informat que el niu de metralladores del Serralot (Son Serra de Marina) i el niu de metralladores (Son Real) han estat vandalitzats.

En la publicació han lamentat l'atac i han assegurat que suposen "una agressió directa contra els elements patrimonials i propaguen una imatge degradada del municipi". A més, han recordat que es tracta d'una infracció tipificada amb multa a l'Ordenança Municipal de Santa Margalida i al Codi Penal. Davant l'atac i la manca d'informació dels possibles autors, ja que la zona no està vigilada, han demanat a la ciutadania la seva col·laboració. "Demanam que si teniu informació sobre els autors, ens la faceu arribar per privat al nostre perfil, o directament a la Policia Local de Santa Margalida!", expressa l'Ajuntament de Santa Margalida en la seva publicació a les xarxes socials.

També han aprofitat la piulada per informar que des del consistori es faran les actuacions necessàries per eliminar aquestes pintades tan aviat com sigui possible.

stats