Succés
Societat 10/09/2024

Tercer incendi d'un bus de gas de l'EMT a Palma

El vehicle no transportava passatgers en el moment del foc

ARA Balears
1 min
El bus en flames.

PalmaUn nou incendi d'un bus de gas de l'EMT a Palma encén les alarmes. Aquest ja és el tercer vehicle d'aquestes característiques que es cala foc en poc menys d'un mes. Cal recordar que el passat 21 d'agost, després dels dos primers incendis, L'EMT ja va anunciar la retirada d'una dotzena d'autobusos i també la reducció de les freqüències diàries amb minvament de la prestació del servei.

El foc que ha cremat l'autobús aquest dimarts s'ha produït (igual que en els altres dos casos) en el motor. El vehicle no transportava passatgers en aquell moment i el conductor s'ha adonat dels problemes a temps i no hi ha hagut cap ferit. El bus ha quedat aturat a la carretera de Manacor i ha estat el conductor qui ha hagut d'utilitzar l'extintor per sufocar el foc. Un cop extingit l'incendi, el bus ha estat traslladat a les cotxeries de l'Empresa Municipal de Transports.

L'autobús, a diferència dels dos primers que eren de la marca Scania, era d'Iveco. Tot i això, tots tres tenien un denominador comú, eren de propulsió a gas.

stats