Esdeveniment
Societat 05/09/2023

Open House Palma cerca aficionats a l'arquitectura i el disseny perquè en siguin voluntaris

El festival d'arquitectura serà entre entre els dies 6 i 12 de novembre

ARA Balears
1 min
Una voluntària d'Open House

PalmaOpen House Palma cerca persones aficionades a l'arquitectura i el disseny perquè en siguin voluntàries. L'organització del festival, que serà entre els dies 6 i 12 de novembre, obre el termini per inscriure-s'hi. Hi tenen cabuda tota classe de perfils, sense necessitat de coneixements previs d'urbanisme. Segons informen fonts de l'organització, just fan falta ganes de mostrar el patrimoni, antic i contemporani, de la ciutat.

L'organització del festival fa una crida a tota mena de perfils: estudiants, professionals, tècnics, amants de la cultura, historiadors, gent gran, gent jove... Per ser-ne part, basta ser un entusiasta de l'arquitectura i omplir el formulari d'aquest enllaç:

https://openhousepalma.org/voluntariat/ o bé dirigir-se a l'organització a través d'aquesta adreça de correu electrònic:

voluntariat@openhousepalma.org.

Les funcions de les persones voluntàries seran guiar les visites als interiors dels edificis, organitzar les coes o proveir els assistents d'informació pràctica del festival. Per poder destinar-hi temps, segons la disponibilitat de cada voluntari, s'han establert quatre franges horàries: dissabte de 10 a 14 hores, dissabte de 16 a 19 hores, diumenge de 10 a 14 hores i diumenge de 16 a 19 hores. Els voluntaris tindran accés prioritari a tots els edificis durant els dies del festival i la convidada a una festa exclusiva amb molts de premis.

Open House Palma és un esdeveniment plural i multidisciplinari. Té l'esperit d'obrir la ciutat, l'arquitectura i el patrimoni a tots els veïns, agents socials, tècnics i professionals. L'objectiu és involucrar-hi de manera transversal associacions i col·lectius locals per enfortir el teixit social i cercar la participació ciutadana.

stats