Cinema Lliure
Societat 03/06/2024

Palma i Pollença acolliran una nova edició de Cinema Lliure a la Platja

L'edició arrencarà dia 1 de juliol fins dia 5

ARA Balears
1 min
Cinema a la platja

PalmaCinema Lliure a la Platja ha organitzat la projecció de quatre pel·lícules per a l'edició d'enguany. Hi haurà tres nits de cinema d’autor a les platges de les Fontanelles, Can Pastilla i Can Pere Antoni, els dies 1, 2 i 3 de juliol, respectivament. A més, aquesta edició també es durà a terme a Pollença, on les sessions seran els dies 4 i 5 de juliol a la platja de Tamarells. Les pel·lícules es projectaran quan es pongui el sol (entre les 21.30 h i les 22 hores).

Abans dels llargmetratges hi haurà una sessió de música d'iCat i es projectaran curtmetratges de la Convocatòria Nou Talent on hi ha cineastes joves que encara estudien o acaben de graduar-se i també de Talent+, que serveix d’aparador dels millors curtmetratges dels darrers dos anys de cineastes ja consolidats. Enguany es projectarà Robot Dreams, de Pablo Berger; La Innocència, de Lucía Alemany; Los Reyes del Mundo, de Laura Mora i Quest, d'Antonina Obrador.

Cinema Lliure a la Platja programa pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. Segons han informat, a l'hora de seleccionar els llargmetratges, es valoren aquells fets per dones, es té cura que la programació sigui inclusiva i per a tothom. A més a més, hi ha una sessió familiar perquè els infants també puguin gaudir del cinema a la platja.

stats