Tribunals

Passen a disposició judicial els dos detinguts a la brega a Son Gotleu

Els detinguts són un home de 35 anys que va apunyalar-ne un altre per robar-li i un jove de 24 anys que va llançar pedres a la Policia durant l'altercat

Un agent acompanya un dels detinguts a la brega a Son Gotleu.
ARA Balears
06/08/2024
2 min

PalmaEls dos detinguts durant la brega de diumenge passat al barri de Son Gotleu, a Palma, on un grup de persones va agredir un presumpte lladre i després va llançar pedres a la Policia Nacional, han passat aquest dimarts a disposició judicial. Concretament, la Policia va detenir un home de 35 anys com a presumpte autor de robatoris amb violència, en un dels quals va apunyalar tres vegades la víctima a les cames, i un jove de 24 anys per un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat i desordres públics.

Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc quan un home va sortir d'un local de joc després de guanyar un premi i, estant al carrer, va ser atacat per un altre home, que tenia un ganivet amb el qual el va apunyalar tres vegades a les cames amb la intenció de robar-li, tot i que no ho va aconseguir.

La víctima va ser assistida per diversos veïns i traslladada a l'hospital de Son Llàtzer. Altres residents del barri varen localitzar el presumpte autor de l'apunyalament en un edifici de la zona i el varen agredir. Els agressors es varen dispersar quan va arribar la Policia, que varen ser avisats per altres veïns d'una baralla amb pals i armes blanques. Després d'obtenir informació sobre els fets, els agents varen procedir a la detenció de l'home que havia estat apallissat, el qual presentava diverses ferides i cops, com a presumpte autor del robatori amb violència a un altre veí (el que havia estat apunyalat).

En aquell moment, es va apropar una multitud de persones amb actitud hostil i alterada, amb la intenció de continuar agredint el detingut, de manera que les patrulles varen haver d'establir un perímetre de seguretat per evitar nous incidents. Llavors, la multitud va començar a atacar els agents llançant-los pedres. Els policies varen aconseguir controlar la situació i dissoldre el grup. Va ser llavors quan varen detenir el jove de 24 anys per llançar pedres. També es varen intervenir dos pals de fusta, dues pedres, un bat de beisbol i una fulla de ganivet.

El Grup de Policia Judicial de la Comissaria Centre de la Policia Nacional va assumir la investigació i va poder aclarir així un altre robatori duit a terme pel primer detingut. Aquest segon robatori va tenir lloc a mitjan juliol al mateix barri, quan un home va ser abordat per l'esquena per altres dos que li varen pegar cops de puny i potades. La víctima va caure a terra i els presumptes lladres es varen endur les seves pertinences. El ferit va ser assistit en un centre mèdic i va interposar una denúncia. Els dos presumptes autors varen ser identificats; un d'ells és qui va cometre l'apunyalament diumenge. La investigació continua oberta per aclarir els fets.

stats