Parelles

Un petó de Jeremy Allen White a una actriu de 'The bear' posa en dubte la relació amb Rosalía

El diari 'Daily Mail' ha publicat una fotografia d'una de les trobades entre els dos actors de 'The bear'

2 min
Jeremy Allen White i Molly Gordon a l'entrega de premis de Screen Actors Guild Awards al febrer de 2024

BarcelonaTot semblava apuntar cap a un mateix lloc: una relació mai oficialitzada en cap de les –moltes– entregues de premis, l'inici de la nova era de Rosalía i, finalment, l'absència destacada de Jeremy Allen White a la festa d'aniversari de la cantant d'aquest dimecres a París. Però faltava algun element tangible per acabar de confirmar que l'actor de The bear i l'artista catalana havien trencat la seva relació. Aquest element ha transcendit l'endemà que Rosalía celebrés els seus 32 anys i ho ha fet en forma de petó de Jeremy Allen White a la seva companya de rodatge Molly Gordon.

Ha estat el diari de la premsa groga Daily Mail qui ha publicat la fotografia on es veu Allen White besant apassionadament Gordon, parella seva de ficció a la sèrie d'èxit The bear. L'escena recorda les fotografies que des del novembre de 2023 han transcendit de les quedades sentimentals entre l'actor i Rosalía: al carrer, entre cotxes aparcats, amb vestimenta informal i, de nou, amb tabac pel mig.

De fet, un dels detalls més destacats de la fotografia són els dos paquets de tabac que l'actor, de 33 anys, aguanta amb una sola mà, que semblen indissociables de les seves trobades afectives. "La parella s'abraça mentre s'acomiada de manera emotiva al costat d'un cotxe, abans que un cavallerós Allen White li obrís la porta", explica el diari sobre la imatge que han filtrat, a més d'assegurar que ja fa setmanes que tots dos actors es veuen.

A hores d'ara cap dels tres protagonistes del triangle amorós s'ha pronunciat. Tampoc s'espera que ho facin, ja que malgrat la quantitat d'imatges que durant gairebé un any han transcendit de les trobades afectives i sentimentals –amb ram de flors inclòs–, ni Jeremy Allen White ni Rosalía van oficialitzar mai la seva relació.

stats