Ara Balears
Portada
Seccions
Perfil
Hemeroteca
Edició paper
Seccions
Opinió
Política
Internacional
Societat
Economia
Cultura
Part Forana
Esports
Vídeo
Magazins
Diumenge
Criatures
Emprenem
Llegim
Mengem
Motor
Fluor
Feminismes
Serveis
Hemeroteca
Newsletters
Revistes digitals
Mots encreuats
La Veu del Lector
Bústia d'investigació
Edició
Catalunya
Balears
País Valencià
Andorra
Comarques Gironines
Camp de Tarragona
Terres de Lleida
Pirineus
Societat
27/04/2024
Una picada entre garroves
ARA Balears
i ARA Balears
9 imatges
email_black_24dp
Excursió de l'ARA Balears.
L. B.
1 de 9
L. B.
Els subscriptors de l'ARA Balears han visitat el museu de la garrova a la finca de Ca s'Hereu.
2 de 9
L. B.
Durant tres generacions, a l'empresa familiar Productos Martín s'han dedicat exclusivament al món de la garrova. Per tal de promocionar aquest producte local de qualitat i respectuós amb el medi ambient, van crear Es Garrover de Mallorca.
3 de 9
L. B.
Posteriorment van decidir crear la marca Johannis, una gamma de productes exclusius elaborats amb garrova ecològica.
4 de 9
L. B.
A la visita, els subscriptors han après curiositats sobre les garroves i les diferents varietats locals que hi ha.
5 de 9
L. B.
També ha destacat el mapa de Mallorca amb totes les finques de l'illa cartografiades.
6 de 9
L. B.
La plantació de garrovers de la finca és jove, però tot i això, ja és molt productiva. El garrover comença a donar els seus fruits entre el 5è i el 7è any, i ofereix fins a 54 quilos de garroves.
7 de 9
L. B.
La garrova crua molta és considerada un superaliment. Per això, fa poc se'n va disparar molt el preu.
8 de 9
L. B.
Una degustació de diferents productes elaborats amb garrova han conclòs l'activitat.
9 de 9
L. B.
Un sorbet d'ametlla amb xarop de garrova ha estat l'estrella, sense deixar enrere el garroviner, el gató, l'ensaïmada i les cremes amb galetes.