Rebaixes
Societat 01/07/2024

Pimeco lamenta que l'inici de les rebaixes és "fluix"

Assenyalen la necessitat de marcar-ne dates fixes, augmentar les places de pàrquing i millorar el transport públic

Victòria Pons
1 min
Les rebaixes han començat aquest dilluns.

Palma"Fluix" i "amb poca afluència de gent", així ha descrit l'inici de les rebaixes d'estiu la presidenta de Pimeco, Carolina Domingo, qui considera que "la gran quantitat de descomptes, promocions i rebaixes que hi ha tot l’any” perjudica el petit comerç.

Domingo ha criticat que les rebaixes s’han desvirtuat, que no se'n respecten les dades, i ha assenyalat que s’hauria d’establir una llei que fixàs un període de descomptes. “No hem tingut un mes de juny òptim per poder anar a comprar roba d’estiu, i ara que es comença a vendre ja se n’ha d’abaixar el preu”, ha continuat. La líder de la patronal del petit comerç ha assegurat que les haurien de començar a final de juliol i no a principi, "quan just ha arrencat la temporada de turistes". 

Per altra banda, Domingo ha reclamat un increment de places de pàrquing i una millora del transport públic a fi de facilitar l’accés als comerços del centre de Palma. “Els visitants han de fer voltes per poder trobar aparcament i, al final, acaben partint”, ha declarat la presidenta. 

Des de la pandèmia s’han perdut un 15% dels petits comerços, i no s’ha recuperat, ha explicat Domingo. "Avui dia, només es troben prohibicions i impediments", ha dit. Per això, Pimeco demana als polítics que pensin en aquest petit sector econòmic.

stats