Festes Sant Joan
Societat 28/06/2024

La Policia no descarta que hi hagi detencions per la baralla a Ciutadella per Sant Joan

Els fets varen involucrar una vintena de joves

ARA Balears
1 min
Captura de pantalla 2024 06 25 142900

PalmaLa Policia Nacional ha informat aquest divendres que no descarta fer detencions per la baralla multitudinària que va tenir lloc a la zona del Pla durant les festes de Sant Joan a Ciutadella. Els agents varen haver d'intervenir la matinada del 24 de juny en la discussió, en la qual un grup de joves procedents de Girona es va enfrontar amb un grup d'al·lots de l'illa. En aquell moment, nou persones varen ser identificades, tot i que la baralla va involucrar una vintena de joves.

Segons ha recollit Europa Press, el cos policial ha indicat que la investigació continua oberta, ja que hi ha un nombrós material gràfic en mans dels investigadors que serà analitzat. Una vegada finalitzin les gestions policials es donaran a conèixer els resultats.

A més, entre el 15 i el 26 de juny, període d'activitat del dispositiu especial de seguretat per Sant Joan, la Policia Nacional va detenir sis persones. La majoria de les detencions varen derivar d'actuacions per casos de violència en l'àmbit familiar, així com trencament de condemna.

D'altra banda, han destacat la rapidesa en la detenció d'un home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, per la qual cosa va ingressar a presó abans dels actes centrals de les festes.

Així mateix, durant el dispositiu de seguretat, la Policia Nacional va controlar les entrades i sortides durant els dies de major presència de visitants que varen fer ús del transport marítim. A més, diversos policies de paisà es varen encarregar de prevenir, durant els moments de major afluència de persones, possibles delictes sexuals.

stats