Tribunals

Presó per al detingut en la brega a Son Gotleu per robar i apunyalar un jove

L'home va ser arrestat per dos robatoris amb violència, en un dels quals va apunyalar fins a tres vegades la víctima

Un agent acompanya un dels detinguts a la brega a Son Gotleu.
ARA Balears
07/08/2024
2 min

PalmaEl jutge ha decretat l'ingrés a presó per a un dels dos detinguts en la brega que va tenir lloc diumenge a Son Gotleu. Es tracta de l'home de 35 anys que va ser detingut per dos robatoris amb violència, en un dels quals va arribar a apunyalar tres vegades la víctima a les cames. Segons ha recollit Europa Press, el segon detingut, un jove de 24 anys que va ser arrestat per llançar pedres a la Policia, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets varen tenir lloc diumenge horabaixa, quan un home va sortir d'un local de joc després de guanyar un premi i, estant al carrer, va ser atacat per un altre home que tenia un ganivet amb el qual el va apunyalar fins a tres vegades a les dues cames amb la intenció de robar-li, sense aconseguir-ho.

La víctima va ser assistida per diversos veïns i traslladada a l'hospital de Son Llàtzer. Altres residents del barri varen localitzar el presumpte autor de l'apunyalament i el varen agredir, colpejant-lo al replà d'un pis.

Els agressors es varen dispersar quan va arribar la Policia, que varen ser alertats per altres veïns d'una baralla amb pals i armes blanques. Els agents varen detenir l'home apallissat, que presentava diverses ferides i cops, com a presumpte autor del robatori amb violència a un altre veí que havia rebut tres punyalades a les cames.

En aquell moment, es varen apropar molts residents, amb un comportament hostil i alterat, amb la intenció de tornar a agredir el detingut, de manera que les patrulles varen establir un perímetre policial per evitar nous incidents.

Els policies varen ser atacats amb pedres, fins que varen aconseguir controlar la situació i dispersar la multitud. En aquest context, els agents varen detenir el jove de 24 anys per llançar-los pedres. El Grup de Policia Judicial de la comissaria centre de la Policia Nacional va assumir la investigació i va poder aclarir els fets relacionats amb un altre robatori dut a terme pel primer detingut.

stats