Successos
Societat 26/05/2024

Presó provisional per a un home per apunyalar-ne un altre al coll a Palma

Els fets varen tenir lloc dijous quan, després d'una discussió, el detingut va agredir un amic seu i va fugir

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaL'autoritat judicial ha decretat presó provisional per a un home de 50 anys que dijous va ser detingut per la Policia Nacional com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi per presumptament haver apunyalat un amic seu amb un ganivet. Els fets varen tenir lloc en un domicili de Palma.

Segons ha recollit Europa Press, els fets varen succeir al voltant de les 22 h quan, després d'una discussió en una casa del barri de Son Cotoner, un home va apunyalar-ne un altre al coll i després va fugir.

Després de rebre l'avís dels fets, una patrulla de la Policia Nacional va acudir al lloc, on va trobar sang a la porta del domicili i, una vegada dins, va observar més sang i un home amb un tall profund al coll. Els agents varen assistir l'home per evitar que es dessagnàs.

Una ambulància també es va desplaçar fins a la ubicació i va traslladar la víctima a l'hospital, on va ingressar a l'UCI.

Els policies varen iniciar una investigació per poder identificar i detenir el presumpte autor. D'aquesta manera, va començar a escorcollar la zona fins que, al voltant de les 23.30 h, a la Porta de Sant Antoni varen localitzar l'agressor, que s'havia amagat entre dos cotxes quan va veure la patrulla policial.

L'home duia restes de sang en una mà, a la sabata i als pantalons, i assegurava que l'únic que havia fet era defensar-se. Després de fer les comprovacions pertinents, els agents varen procedir a detenir-lo per un delicte de temptativa d'homicidi.

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va posar a disposició judicial el detingut.

stats