Societat 15/09/2024

Progreso en Verde denunciarà Cort per "posar en perill" una colònia felina arran de la demolició d'uns edificis

L'organització critica que "una vegada més", l'Ajuntament "incompleix" les normatives i lleis de protecció animal

ARA Balears
1 min
L'edifici demolit al carrer Aragó

PalmaProgreso en Verde ha anunciat que presentarà una denúncia contra l'Ajuntament de Palma per "posar en perill" una colònia felina d'uns 30 moixos en la demolició d'uns edificis municipals del carrer Aragó, que va tenir lloc aquest divendres. Segons Europa Press, l'organització ha afirmat que "una vegada més", l'Ajuntament "incompleix" les normatives i lleis de protecció animal, ja que, consideren, "s'ha posat en perill la vida d'una trentena de moixos que s'estaven cuidant en aquesta colònia per un grup de voluntàries que no havien estat informades".

Davant la situació, lamenten que, en aquests moments, "no se sap on estan aquests animals" o si algun d'ells "ha mort per les demolicions". "La incompetència del regidor de Benestar Animal, Llorenç Bauzá, és tan gran que no hauria de continuar ni un dia més en el càrrec. Només es dedica a satisfer els caçadors, ramaders o conductors de galeres", ha defensat el president de l'organització, Guillermo Amengual.

En aquesta línia, Amengual ha al·legat que en més d'un any al càrrec "no ha pronunciat ni una sola paraula en matèria de protecció animal, ni ha promogut cap mesura per protegir-los".

stats