Societat 21/08/2024

La protesta d'unes cambreres de pis a un hotel d'Eivissa: "No és normal el que fan els estrangers de festa, deixen els tangues i els tampons"

Demanen un plus i al·lucinen amb l'educació dels turistes quan visiten l'illa

ARA Balears
1 min

PalmaLes cambreres de pis a un hotel d'Eivissa han dit basta i han fet servir les xarxes socials com altaveu per denunciar la situació amb la qual es troben les habitacions de l'establiment turístic després del pas dels turistes: "no és normal el que fan els estrangers de festa, deixen els tangues i els tampons". En un vídeo publicat a la xarxa social TikTok afirma que "al·lucina" amb el comportament dels turistes i exigeix un plus de sou per l'estat de les habitacions que han de netejar.

"Com pot ser que la gent vingui d'altres països a deixar tot això a una habitació, no valoren la nostra feina", denuncia també a les xarxes. En el vídeo es pot veure una gran quantitat de fems acumulats per tota l'habitació, bosses de plàstic, tangues, productes menstruals i tot classe de residus que la companya de la dona que denuncia intenta recollir per fer neta l'habitació. "Què es pensen aquests estrangers?", ha sentenciat.

stats