Lloguer turístic
Societat 01/07/2024

El PSIB Palma critica la "inacció" de Cort amb relació a tres edificis destinats a lloguer turístic

La formació es queixa que fa dos mesos que es va denunciar i que el Consistori no hi ha actuat

ARA Balears
1 min
El TSJIB va avalar la zonificació del lloguer turístic del Consell de Mallorca fa només uns mesos, malgrat el recurs d'Habtur.

PalmaEl PSIB ha censurat la "inacció" de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma i "els seus socis de Vox", a qui ha assenyalat perquè han permès que "avui dia, una activitat il·legal continuï en marxa", amb relació a tres edificis destinats, presumptament, al lloguer turístic il·legal a la ciutat.

Així s'ha expressat la regidora del grup municipal socialista Angélica Pastor referent a l'activitat d'aquests edificis, un fet que la formació va denunciar, segons ha dit, fa dos mesos. "Dos mesos en què la denúncia ha estat pública i es va posar en coneixement de l'Ajuntament. Però avui dia no hi ha hagut cap mesura per paralitzar aquesta activitat ni sancionar els propietaris que estan exercint aquesta activitat il·legal", hi ha insistit Pastor.

En aquesta línia, ha indicat que des del PSOE volen "denunciar de nou" aquesta situació, "que es registra cada dia a Palma mentre els veïns tenen cada vegada més difícil l'accés a l'habitatge". "Fa un any que són al govern i no són capaços de tramitar expedients sancionadors ni disciplinaris amb relació a activitats flagrantment il·legals", ha conclòs.

stats