Serveis Socials
Societat 04/06/2024

La residència per a persones majors ubicada a Bunyola tindrà 120 places

La Conselleria preveu que les obres finalitzin el 2026

ARA Balears
1 min
Residència persones gent major

PalmaLa residència per a persones majors ubicada a Bunyola tindrà un total de 120 places i es preveu que les obres finalitzin el 2026. La Conselleria de Famílies i Assumptes Socials ha informat aquest dimarts que el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials ha adjudicat la construcció de l'edifici per a persones majors en situació de dependència a Cobra Infraestructures Hidràuliques S.A.

Segons ha publicat la Plataforma de Contractació del sector públic, les obres han estat adjudicades per un import de 9.900.393,14 euros, imposts inclosos. A la licitació s'hi varen presentar deu projectes i el de Cobra va ser el més ben valorat. La residència és finançada amb fons propis de la Conselleria i fons europeus Next Generation del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (MRR). El nou equipament ocuparà una parcel·la de titularitat municipal situada a la urbanització de sa Coma, amb una superfície de 10.037 metres quadrats, dels quals estaran construïts 5.511,50.

Planta baixa i sis mòduls

El projecte va ser adjudicat l'agost de 2022 als arquitectes Joan Pol, Matías Cantarero i Josep Lluís Buades, que van preveure un edifici resolt íntegrament en planta baixa i connectat a través de sis mòduls. Detalladament, en els extrems de l'immoble se situen la recepció i tots els serveis generals de la residència. Mentrestant, els mòduls de les habitacions, a més dels de serveis, estan separats entre si amb espais enjardinats exteriors.

stats