Els restauradors de Menorca són prudents davant les bones previsions de la temporada
L'associació ha organitzat la setena edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix
MAÓEl president de l'Associació de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca, Antoni Sansaloni, s'ha mostrat prudent davant les previsions que vaticinen xifres històriques pel que fa a l'arribada de turistes a l'illa: "Tothom diu que anirà molt bé, però és millor fer les valoracions a l'octubre". I afegeix: "És clau incentivar que els visitants vinguin més enllà dels mesos de juliol i agost, és complicat perquè el mercat estatal fa les vacances aquests mesos, però els francesos i italians que tenen més disponibilitat estan gaudint de l'illa".
D'altra banda, l'associació ha organitzat la setena edició de les Jornades Gastronòmiques del Peix, on aquest aliment i el marisc són els protagonistes en els principals restaurants: "Hem incrementat de 14 a 20 els restaurants que s'hi han adherit, i cal remarcar la importància de crear sinergies entre els propietaris i els productors d'aliments autòctons".
Les jornades es faran del 6 al 15 de maig i l'organització recomana reservar en tractar-se d'un producte fresc. A més, s'ha inclòs en el programa de Menorca Regió Europea de la Gastronomia 2022.