Festival de música jazz
Societat 04/07/2023

Rita Payés actuarà en la vuitena edició del festival A Jazz de Mar de Portocolom

El festival de música es farà aquest cap de setmana, entre el 7 i el 9 de juliol

ARA Balears
2 min
La trombonista, Rita Payés

PalmaPortocolom acollirà el pròxim cap de setmana (del 7 al 9 de juliol) la vuitena edició del festival de jazz. L'Associació A Jazz de Mar, juntament amb l'Ajuntament de Felanitx, organitzen des de l'any 2016 el conegut festival de música jazz que s'ha fet referent a la comarca. En el transcurs de les edicions, s'ha arribat a una fórmula per apropar la música creativa als habitants del municipi, que fusiona els concerts del cap de setmana amb un Campus de Música Creativa per a infants, joves i adults.

Enguany, encetarà el festival la nit del divendres la cantant de Puigpunyent Aina Tramullas, acompanyada pel guitarrista Goran Levi, abans que Miquel Àngel Rigo enregistri la seva música pròpia en directe. Dissabte ompliraà el Mollet den Pereió també el trio Kaleidoscope, acompanyat per l’aclamada trombonista i cantant Rita Payés, i el trompetista cubà Carlos Sarduy, juntament amb quatre excel·lents músics. Diumenge 9 finalitzarà la vuitena edició del festival amb la ja tradicional Alabaix Big Band, dirigida per Toni Vaquer, tal com succeeix des del 2017. És una banda que va mutant a cada edició, ja que cada any es forma una big band única i diferent que fusiona músics illencs amb els músics forans que han participat en els dies anteriors de la cita.

Programació

  • Divendres 7 de juliol, 21.30 h: Aina Tramullas & Goran Levi. Aina Tramullas (Puigpunyent 2001) i Goran Levi (Veliko Tarnovo, 1998).
  • Dissabte 8 de juliol, 21.30 h: Kaleidoscope i Rita Payés. En Pintxo, en Juanpa i en Mañeru des de la seva admiració, respecte i amistat s’ajunten després de 20 anys per compartir el que més els agrada, fer música.
  • Diumenge 9 de juliol, 22 h: Alabaix Big Band. Diumenge 9 es tanca el festival amb Alabaix Big Band, dirigida pel músic felanitxer Toni Vaquer.
stats