Successos
Societat 17/08/2024

Xapen una cella al conductor de l'autobús Cala Millor-Palma

Els fets han tingut lloc aquest dissabte a les 11.00 hores

ARA Balears
1 min
El conductor agredit.

PalmaUn conductor d'autobús de la línia Cala Millor-Palma ha patit aquest dissabte una agressió per part d'un passatger. Després d'arribar a la seva destinació, quan el conductor revisava si quedava qualque passatger als seients abans d'emprendre el viatge de tornada, ha vist que, efectivament, n'hi havia un. En dir-li que havia de baixar perquè ja havien arribat a la darrera parada, a la plaça de Mallorca de Cala Millor, l'home ha començat a pegar cops al conductor i li ha acabat xapant una cella.

Segons han informat fonts oculars a l'ARA Balears, l'home, que es trobava en un estat visiblement alterat, ha començat a pegar bufetades a la víctima, un home de mitjana edat, que després de l'agressió ha quedat en gran estat de nerviosisme i amb una cella xapada.

Ràpidament, s'ha avisat la Policia Local de Son Servera, que ha activat els seus serveis i ha pogut agafar l'agressor, que havia fugit de l'escena "com un llampec", han explicat aquestes mateixes fonts. Per això, a més, la línia ha patit un retard d'uns 20 minuts.

stats