Parelles

Rosalía i Jeremy Allen White fulminen els rumors de ruptura

El mitjà nord-americà Deux Moi ha capturat la parella passejant junts pels carrers de Los Angeles

2 min
Rosalía i Jeremy Allen White junts a Los Angeles

BarcelonaDes que els paparazzis de la US Weekly van confirmar la relació entre Rosalía i Jeremy Allen White el passat novembre s'ha esperat una confirmació oficial per part de la parella. Alguns fans i mitjans van pronosticar que els Globus d'Or, celebrats al gener, serien l'escena ideal perquè les dues estrelles posessin junts davant de les càmeres de Hollywood, però l'actor i la cantant van preferir evitar la imatge. Malgrat que l'esperança de veure'ls junts en algun esdeveniment públic es va mantenir durant els mesos de primavera, l'absència d'imatge oficial va avivar els rumors de ruptura. Ara les fotografies difoses per Deux Moi, en què es veuen la cantant i l'actor passejant junts pels carrers de Los Angeles, han acabat per descartar les sospites de ruptura.

Les imatges d'aquesta setmana són un flashback de les primeres fotografies que van transcendir de la parella a finals de l'any passat: vestits de forma casual i cafè en mà pels carrers de Los Angeles. Tot i que l'actitud de tots dos no és especialment amorosa, les fotos són prou evidents per confirmar que la catalana i el de Brooklyn segueixen mantenint la relació. Tot sembla indicar que el motiu de la falta d'imatges i notícies –i també l'absència de confirmació per almenys un dels dos integrants de la parella– s'explica per les atapeïdes agendes dels últims mesos.

En els últims mesos Rosalía ha estat ocupada sent la protagonista de les sessions de fotos de Dior com a futura imatge de la marca per la col·lecció tardor-hivern 2024-2025. La unió entre la firma francesa i la cantant urbana, que va anunciar-se la setmana passada, té la intenció de ser un primer apropament de la marca d'alta costura a les noves generacions i a l'estil urbà. Paral·lelament, Jeremy Allen White ha estat bolcat en l'estrena de la tercera temporada de la sèrie que protagonitza, The Bear (Disney+), i que l'ha fet mereixedor d'un Globus d'Or. La nova entrega estarà disponible aquí a partir del 14 d'agost.

Com si es tractés d'una passarel·la de moda de carrer, la parella s'ha posat d'acord per lluir els mateixos colors hivernals que lluïen al mes de novembre. Ara bé, hi ha una novetat: no hi ha cap cigarreta entre els dits de l'actor de Hollywood. Jeremy Allen White duu uns pantalons texans blancs tipus oversize amb una samarreta grisa sense mànigues i una gorra caqui esparracada per la visera, mentre que la catalana ha optat per una faldilla blanca i un top negre.

stats