Inundació
Societat 13/08/2023

La ruptura d'un tub de l'aire condicionat inunda tres plantes de l'edifici d'Urbanisme de Cort

L'aigua no ha afectat la planta baixa, on es troben les oficines d'atenció al públic, així que els usuaris podran efectuar-hi les seves gestions

ARA Balears
1 min
L'edifici afectat per la inundació

PalmaLa ruptura d'un tub de l'aire condicionat ha inundat tres plantes de l'edifici Avingudes a Palma, si bé no se n'ha vist afectada la planta d'atenció al públic, de manera que els usuaris podran realitzar les seves gestions amb normalitat. L'Ajuntament de Palma ha informat que la ruptura d'un aire condicionat situat a la cinquena planta de l'edifici Avingudes, on hi ha la Regidoria d'Urbanisme, ha provocat una inundació que ha afectat la tercera, quarta i cinquena planta de l'edifici.

Segons els tècnics que han revisat les plantes afectades aquest diumenge, la rutpura es podria haver produït divendres horabaixa. No obstant això, com que les oficines estan tancades, no s'ha detectat la fugida d'aigua fins a aquest diumenge. Durant aquest període de temps, l'aigua ha caigut sobre la cinquena planta, ha entrat pels falsos sostres i ha inundat també la quarta i la tercera planta. Després de ser detectada la inundació, s'ha procedit a tallar el subministrament d'aigua a tot l'edifici i a fer una primera valoració dels danys, tant de les plantes afectades com del mobiliari i equip informàtic.

El Departament de Seguretat de l'edifici ha estimat convenient que, fins que no se'n faci una avaluació en profunditat i es confirmi la seguretat laboral en totes les plantes afectades, els empleats d'aquestes tres plantes hauran de teletreballar. No obstant això, l'aigua no ha afectat la planta baixa, on es troben les oficines d'atenció al públic, així que els usuaris podran efectuar les seves gestions amb normalitat. El regidor d'Urbanisme, Óscar Fidalgo, s'ha personat aquest diumenge a primera hora a l'edifici per conèixer de primera mà la situació i coordinar les labors necessàries per al restabliment de la normalitat.

stats