Atenció sanitària
Societat 20/04/2023

Salut signa un conveni per oferir rehabilitació i transport als pacients amb danys cerebrals

L'any passat 37 usuaris es varen poder beneficiar d'aquest servei

ARA Balears
1 min
Visita a la seu de l'Associació Rehacer.

PalmaL’IB-Salut ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació per a la Rehabilitació d’Accidentats Cerebrals de les Balears (Rehacer), per a la prestació de serveis de rehabilitació i el trasllat de persones amb discapacitat física i psíquica derivada d’un dany cerebral.

La durada del conveni serà d’un any, durant el qual l’IB-Salut abonarà 7.263 euros, amb la possibilitat de prorrogar-lo fins a un màxim de quatre. Aquest dijous dematí, la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, acompanyada pel director general de l’IB-Salut, Manuel Palomino, i la subdirectora d’Atenció a la Cronicitat, Estefania Serratusell, han visitat les seu de Rehacer, on els ha rebut la presidenta de l’associació, Margarita Maria Rosselló, i la vocal, Teresa Villar.

El conveni persegueix l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen dany cerebral adquirit i també la dels seus familiars, per mitjà del finançament de la prestació de rehabilitació que ofereixen els professionals sanitaris de Rehacer, així com el trasllat dels pacients per mitjà del transport sanitari de l’IB-Salut.

Les sessions de rehabilitació, que fins ara oferia l’associació i que ara pagarà l’Administració pública, es faran tant de maneraindividual com grupal. L’any passat van ser 37 els pacients que es van poder beneficiar d’aquest servei

stats