Salut vacunarà contra la grip a les escoles de les Balears

També activarà les autocites per ser la regió amb pitjors dades pel que fa a la immunitat contra la grip

Vacunació contra la grip.
ARA Balears
03/10/2024
1 min

PalmaLa Conselleria de Salut de les Illes Balears ha anunciat dues mesures per "sortir de la coa" en la vacunació contra la grip. Segons han detallat aquest dijous en la presentació de la campanya, a partir d'enguany es vacunarà també a les escoles, s'habilitaran autocites i es permetrà la immunització contra aquest virus sense cita prèvia.

En la roda de premsa han detallat que la campanya començarà el pròxim 7 d'octubre a les residències de gent gran de l'Arxipèlag, mentre que set dies després, el 14 d'octubre, ja es donarà el sus a la vacunació de la resta de població illenca. Després que l'any passat només un 23% de la població diana (grups de risc i gent gran) s'immunitzassin contra la grip, enguany l'objectiu primordial de la Conselleria és que aquesta xifra creixi notablement.

La consellera de Salut, Manuela García, ha explicat que per a l'Arxipèlag es disposa de 276.800 dosis, 11.000 més que l'any passat, i per a la campanya d'enguany s'hi ha destinat un pressupost de tres milions d'euros.

stats