Hollywood

Sandra Bullock reapareix després d'un any de dol i silenci: "Estic massa cansada"

L'actriu ha viscut més d'un any apartada de les càmeres arran de la mort del seu marit

B. C.
2 min
Sandra Bullock, durant l'estrena de 'The Lost City' a Londres el 2022.

BarcelonaEl 5 d'agost del 2023, l'actriu Sandra Bullock va anunciar la mort del seu marit, el model i fotògraf Bryan Randall, que estava malalt d'esclerosi lateral amiotròfica (ELA) des de feia tres anys. Arran d'aquest sotrac emocional, l'actriu va decidir apartar-se temporalment de les càmeres "per portar el dol i per acceptar l'impossible", tal com va informar aleshores en un comunicat. Després d'un any de silenci, Bullock s'ha sentit preparada per tornar a aparèixer públicament. La primera intervenció ha estat en el programa Today Show, en què ha enviat un vídeo per felicitar la seva amiga Hoda Kotb, una de les presentadores del magazín televisiu, que el 9 d'agost va complir 60 anys. "Havia pensat tantes coses brillants i divertides per dir-te en aquest missatge, però ja ho saps, nena, que estic massa cansada", va dir Bullock.

L'actriu es referia al cansament que li ha suposat complir 60 anys aquest estiu, poques setmanes abans que la seva amiga. "He hagut de pujar aquesta muntanya jo primer, per temptejar el terreny i veure com es veu tot plegat des d'aquí dalt i així poder explicar-t'ho", va explicar l'actriu. Tot i això, va confessar que la maduresa no li ha suposat cap daltabaix, sinó tot el contrari. "És curiós, perquè la gent sembla que vol que tinguem por d'arribar-hi, i resulta que un cop hi ets és genial", segons l'actriu.

Durant la breu aparició, va evitar parlar de la mort del seu marit, però sí que va dedicar unes paraules d'agraïment a la seva amiga: "Gràcies per la teva bondat, gràcies per cuidar la gent que t'importa, gràcies per permetre'm formar part del teu cercle". A finals de juliol una font propera a l'actriu va avançar a US Weekly que "gradualment anirà recuperant la vida pública". "Està a punt per tornar a donar joc, té ganes de veure què l'espera en el futur", afegia la font. Tot i que encara no està confirmat oficialment, tot apunta que l'actriu podria reincorporar-se a la seqüela de la sèrie Practical Magic juntament amb Nicole Kidman.

stats