Famosos

La tempestuosa nit de Britney Spears que assenyala una nova crisi

La cantant ha fet diferents publicacions a les xarxes desmentint que hagués causat problemes a l'hotel Chateau Marmont de Los Angeles

3 min
Britney Spears renya els seus fans: “Heu anat massa lluny”

BarcelonaLa relació entre Britney Spears i la narració de la veritat sempre ha estat complexa, ja sigui per la voluntat de la cantant de minimitzar alguns escàndols o per la frivolitat d'alguns mitjans de lucrar-se de la situació d'una artista que ha estat utilitzada per la indústria musical. Més enllà de l'especulació, dimecres a la nit els treballadors de l'hotel Chateau Marmont de Los Angeles van haver d'avisar una unitat policial i sanitària per atendre l'estrella del pop, que estava allotjada a l'hotel amb la seva nova parella, Paul Richard Soliz.

Segons ha informat el mitjà TMZ, la nit de Spears va començar en un bar de copes de Los Angeles amb la seva nova parella, més tard tots dos van sortir de festa i després van acabar al famós hotel de Beverly Hills, Chateau Marmont. Però la nit no va acabar allà. A l'arribar a l'habitació, la parella va tenir una greu discussió que podria haver provocat lesions de la cantant, com una contorsió al turmell, tal com ha mostrat en un vídeo a xarxes.

L'escàndol de la discussió de parella es va traslladar a les persones del voltant de l'allotjament i Spears va arribar a "amenaçar el personal de l'hotel i els hostes", tal com informa TMZ, fet que podria explicar que els treballadors de l'establiment avisessin una unitat policial i una ambulància. Tal com es relata des del portal nord-americà, en aquell moment Spears estava "fora de control, plorant i amb talls al cos", motiu pel qual va haver de ser atesa pel personal sanitari. Pel que fa als policies, que van arribar a dos quarts d'onze de la nit, no van veure senyals d'aldarulls i van abandonar l'hotel sense fer cap actuació.

D'aquesta escena han transcendit diferents imatges fetes per un fotògraf professional que es trobava a l'exterior de l'hotel, en què es pot veure la cantant amb un pijama curt, una manta sobre les espatlles i un coixí tapant-li el cos.

El relat de Spears

Però aquesta versió no coincideix amb el relat compartit per la cantant a les xarxes socials. "Només perquè la gent ho sàpiga... Les notícies són falses. M'agradaria respecte, i que la gent entengués que cada dia soc més forta. La veritat fa mal, així que algú em pot ensenyar a mentir?" és com comença el missatge compartit el matí següent de l'incident. Al text, amb inconnexions com "necessito un raspall de dents nou" i "vull un expresso", continua explicant el motiu pel qual va arribar una ambulància a l'hotel: "Em vaig torçar el turmell i els metges van aparèixer a davant de la meva porta de manera il·legal. No van arribar a entrar a la meva habitació, però em vaig sentir totalment assetjada".

Segons la cantant de Baby one more time, la responsable de la difusió del relat tendenciós dels fets va tenir a veure amb la seva mare, Lynne Spears. "Sé que la meva mare hi està relacionada!!! No he parlat amb ella amb sis mesos i truca just després de l'incident i que les notícies es publiquessin!!!", és el text que ha publicat al seu perfil d'Instagram. El text, després de dir que no pot confiar en la seva mare i que ja no li importa, acaba fent referència al seu advocat, a qui considera "meravellós" i de qui diu que "és com un pare" per ella. "Ahir a la nit em vas ajudar!!! T'adoro i t'admiro, Mathew!!!", sentencia al text de la publicació, que va acompanyada d'una fotografia del seu advocat abraçant un gos.

stats