Succés

Troben un cadàver en un aljub a Palma

El cos sense vida va ser localitzat quan els bombers intentaven extingir un incendi en un descampat

Dos agents de la Policia Nacional a Palma
ARA Balears
30/05/2024
1 min

PalmaLa Policia Nacional investiga l'aparició d'un cadàver en un solar de Son Cladera (Palma). Els bombers van rebre l'avís d'un incendi i quan van arribar al lloc dels fets van localitzar un cos sense vida dins l'aljub de la finca, l'epicentre del foc. Segons ha informat Última Hora, un cop aconseguiren controlar i extingir l'incendi van avisar el Grup d'Homicidis de la Policia Nacional, que va iniciar una investigació per esclarir els fets.

La profunditat de l'aljub va dificultar molt les tasques de rescat del cos, però finalment, gràcies a la col·laboració entre els bombers i la Policia Nacional van aconseguir recuperar-lo i a hores d'ara estan pendents dels resultats de l'autòpsia per continuar amb la investigació.

Després de dur a terme un escorcoll de la zona i entrevistar-se amb veïns i testimonis, la primera hipòtesi apunta al fet que el cos podria ser el d'un home sense sostre que viu per la zona i que es troba desaparegut des de dimecres passat, encara que, de moment, no han pogut confirmar la identitat del cadàver. D'altra banda, també es parla de la possibilitat que es tracti d'un suïcidi, però fins que no es tinguin els resultats de l'autòpsia no es podrà confirmar.

stats