Successos
Societat 28/06/2024

Troben un turista de 77 anys que hauria mort mentre feia senderisme a Andratx

La víctima va caure des d'un penya-segat d'uns 20 metres d'altura

ARA Balears
1 min
Bombers de muntanya a una zona de Banyalbufar

PalmaLa Guàrdia Civil ha localitzat el cos sense vida d'un turista que s'havia perdut aquest dijous mentre practicava senderisme a una zona muntanyosa de Cala Egos, a Andratx. Segons han informat des de Bombers de Mallorca, que també participaren en el dispositiu de cerca, es tracta d'un home estranger de 77 anys, que s'allotjava a un hotel amb la seva dona.

Tots dos havien sortit el matí per fer a peu la ruta del port d'Andratx a Sant Elm. A primeres hores de l'horabaixa es varen quedar sense aigua i la dona estava esgotada, de manera que l'home va decidir continuar ell sol per anar a cercar aigua i tornar amb ella. Però no se'l va tornar a veure i la dona va haver de demanar ajuda a través d'una aplicació mòbil.

Després de rescatar la dona, es va posar en marxa un dispositiu de recerca en què han participat bombers del parc de Sóller i de Calvià amb un sergent, a més de la Guàrdia Civil, que va activar el Grup de Rescats de Muntanya (GREIM) i l'helicòpter de l'equip.

La recerca es va allargar fins a la matinada i els Bombers es varen retirar cap a les 3.30 h sense haver trobat l'home, el cos del qual ha estat trobat aquest matí, al voltant de les 8.35 h. Aparentment, la víctima va caure per un penya-segat des d'uns 20 metres d'altura. L'equip GREIM ha activat el protocol judicial per l'aixecament de cadàver i els agents han hagut de despenjar-se amb una llitera-grua des de l'helicòpter per extreure'n el cos.

stats