Societat 02/07/2024

Demana un iot a Uber: Els taxis de luxe a la mar arriben a les Balears

El servei s'oferirà a Eivissa aquest mes d'agost i el preu per persona serà de 200 euros

i
ARA Balears
1 min
El servei estarà disponible aquest mes d'agost a Eivissa

PalmaLa plataforma Uber ha anunciat un nou servei dirigit al percentatge més ric de la població i que sumarà contaminació a les principals destinacions turístiques europees: un nou servei de transports que durà viatgers en iot a qualsevol lloc. Eivissa serà un dels primers llocs on aquest nou servei estarà operatiu i està previst que es posi en marxa aquest mateix mes d'agost aprofitant la temporada alta i la gran afluència de turistes de luxe que visiten aquest indret.

Segons ha explicat la plataforma a través d'un comunicat, els interessats podran reservar un iot per passar el dia i visitar allò que vulguin d'Eivissa. Les sortides d'aquestes embarcacions es faran des del port esportiu de l'illa a les 12 hores i els interessats hauran de fer la reserva amb 24 hores d'antelació, com a mínim. Han detallat que costarà 200 euros per persona. El transport inclou el patró del iot i també una botella de xampany i una selecció d'aperitius locals.

Un cop fet l'anunci d'aquest nou servei, Uber ha assegurat que és "una petició" dels clients i que aportarà "un nou model de transport de luxe que fins ara no estava disponible". A més d'Eivissa, aquest servei arribarà aquest estiu a altres indrets com Venècia, Atenes, Corfú, Santorini i París.

stats