Societat 24/08/2024

El secretari general d'UGT qualifica Le Senne d'"energumen" en un homenatge a Aurora Picornell

El sindicat ha inaugurat un homenatge en honor seu després de la polèmica amb el president del Parlament

ARA Balears
1 min
Moment d'inauguració de la placa en honor a Aurora Picornell

PalmaUGT ha inaugurat aquest divendres una placa en homenatge a Aurora Picornell després de la polèmica amb Le Senne, quan va esqueixar una foto seva durant un ple del Parlament de les Illes Balears. "Dignitat, memòria, justícia i reparació", juntament amb una imatge de Picornell, llueixen a partir d'aquest divendres a la façana de la seu del sindicat a Palma. A més, a baix es pot llegir el missatge: "Però i les idees? Amb quines bales matareu les idees".

Durant la inauguració de la placa el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, ha qualificat Le Senne d'"energumen" i ha reivindicat la figura d'Aurora Picornell defensant que "sense justícia i reparació no es pot avançar". En aquest sentit, ha criticat i lamentat que l'extrema dreta "no cregui en la democràcia".

A més, ha aprofitat la compareixença per retreure als partits polítics que formen part del Congrés dels Diputats que no hagin aprovat la redistribució dels menors migrants al territori espanyol. "5.000 persones a l'Estat són una gota en un oceà".

stats