UIB

La UIB suspèn les classes a l'edifici Ramon Llull pel renou de les obres del metro

La docència es durà a terme de manera telemàtica els pròxims 26 i 27 de setembre

Facultat de Filologia Catalana, UIB
25/09/2024
1 min

PalmaLa Universitat de les Illes Balears (UIB) tancarà les aules presencials a causa del renou de les obres del metro que arriba al campus i s'ha d'estendre fins al Parc Bit. Així ho ha informat la Universitat en el marc de les obres que s'hi duen a terme i que, aquests dies, es preveu que el renou afecti especialment l'edifici Ramon Llull per la seva proximitat amb l'estació de metro del centre universitari.

Per aquest motiu i per evitar molèsties mentre s'imparteixin les classes, s'ha decidit dur a terme la docència en línia els pròxims dies 26 i 27 de setembre. Malgrat tot, es preveu que el pròxim dilluns, 30 de setembre, les aules es reprenguin amb normalitat de manera presencial. En aquest sentit, la UIB ha informat que les obres afectaran especialment aules i despatxos de la part oposada a l'entrada de la facultat, ja que, amb l'obertura del túnel actual per continuar l'extensió es preveu que el renou pugui incrementar-se fins a volums molt elevats quan s'utilitzi maquinària pesant.

L'edifici estarà obert

Així, tot i que les classes es duran a terme telemàticament, l'edifici estarà obert i els serveis d'administració, de secretaria, consergeria i bar, continuaran operatius, ja que, segons ha informat la UIB, l'edifici no corr cap tipus de risc i la mesura s'ha pres únicament per evitar molèsties de renou mentre s'imparteixen les classes. Finalment, la UIB ha informat que el servei d'Infraestructures de la UIB està en coordinació amb la direcció de les obres del metro i s'ha procurat que les obres més molestes es realitzin a partir d'aquest dijous i fins diumenge perquè tinguin la menor afectació possible.

stats