Son Bonet Pulmó Verd
Societat 29/05/2024

Els veïns de Marratxí critiquen la "passivitat" del Consistori enfront dels parcs fotovoltaics

La plataforma Son Bonet Pulmó Verd s'ha dirigit al batle per conèixer la situació del parc projectat en aquest espai

ARA Balears
1 min
Protesta de la Plataforma Son Bonet Pulmó Verd

PalmaLa plataforma Son Bonet Pulmó Verd ha tornat a exigir a l'Ajuntament de Marratxí que compleixi el seu compromís de projectar un bosc a Son Bonet. Segons ha informat l'entitat, els veïns de Marratxí s'han dirigit novament al batle del municipi, Jaume Llompart, per instar-lo a dur a terme el projecte que consisteix en la creació d'un bosc mediterrani dins l'espai de Son Bonet.

Igualment, han agraït el suport de l'Ajuntament en la defensa del pulmó verd a Son Bonet, motiu pel qual han manifestat la seva voluntat de conèixer quina és la posició del Consistori passats uns mesos, ja que, segons han expressat "no n'han tingut cap comunicació" en aquest sentit. "Ja fa un any que el nou Consistori va prendre possessió i ja hauria de demostrar el que va dir que faria pel bé del municipi i en concret pel pulmó verd de Son Bonet", han dit.

Finalment, han expressat la urgència d'aquest projecte, tenint en compte, "el perill que corren espais com aquest" de convertir-se en un nou parc fotovoltaic o altres infraestructures que impedeixen la possibilitat de tenir un parc que faci de pulmó al municipi.

stats