Nova relació

Victòria Federica i el seu 'amic especial' català

Diversos mitjans assenyalen que la filla d'Elena de Borbó i Jaime de Marichalar és molt propera al pilot Albert Arenas

2 min
Victoria Federica de Marichalar

BarcelonaFa anys que Victòria Federica, filla d'Elena de Borbó i Jaime de Marichalar, ha assolit l'estatus de celebrity. Això ha fet que la seva vida sentimental passi a ser objecte d'atenció de les revistes del cor, cada cop més interessades per saber qui és la seva parella. Segons el pòdcast Mamarazzis, de Laura Fa i Lorena Vázquez, la jove té una relació especial amb un català, el pilot de motociclisme Albert Arenas.

Els rumors sobre una possible història d'amor van començar a circular fa un any, quan van ser captats pels fotògrafs sortint de festa junts i demostrant la seva complicitat. No va ser fins al febrer del 2023, però, que la relació es va intensificar, malgrat que segons els mitjans seria de tipus intermitent per culpa de la distància (ella viu a Madrid i ell entre Barcelona i Girona).

En els últims mesos, la parella ha estat vista pels carrers de Girona en actitud afectuosa, motiu pel qual els mitjans es pregunten si la relació, fins ara intermitent, ha esdevingut més seriosa. Segons Mamarazzis, també van estar junts pels volts de Sant Joan. Albert Arenas, nascut el 1996, és pilot de Moto 3 i el 2020 es va proclamar campió del món. No és la primera vegada que es rumoreja que la neboda de Felip VI té una relació amb un jove català: a finals del 2023 diversos mitjans van apuntar que podia estar amb el model barceloní Álex Recort. Sembla, però, que aquell suposat romanç va quedar en no res.

Albert Arenas: “La pressió de lluitar pel Mundial és una cosa nova i l’estic aprenent a gestionar”

Tingui o no una relació estable amb Arenas, Victòria Federica demostra a través de les xarxes socials que actualment la seva màxima preocupació és gaudir de la vida, una actitud que es va accentuar quan va trencar amb el DJ Jorge Bárcenas, amb qui va estar tres anys. Aquesta setmana, la neta del rei emèrit està passant uns dies a Eivissa, on sembla que està relaxant-se de la seva intensa vida social. De la seva vida professional, se'n sap ben poca cosa, més enllà de la seva vinculació amb marques de moda, com va demostrar assistint a la polèmica desfilada que Loewe va organitzar al Parc Güell de Barcelona.

De cara al curs vinent, Victòria provarà sort a la televisió, perquè és un dels fitxatges estrella de la cinquena temporada d'El desafío, el concurs d'Antena 3 en què famosos se sotmeten a diversos reptes físics. Segons la revista Vanitatis, abans d'acceptar aparèixer al programa la jove va plantejar una sèrie de polèmiques condicions que la cadena hauria acceptat. Per una banda, en el seu contracte figuraria la seva negativa a parlar sobre la seva família. L'altra condició que hauria negociat faria referència al seu vestuari al programa. La Borbó ha exigit no haver de portar peces de roba amb les quals no se senti còmoda, com ara transparències o coses ajustades.

stats