Ara Balears
Portada
Seccions
Perfil
Hemeroteca
Edició paper
Seccions
Opinió
Política
Internacional
Societat
Economia
Cultura
Part Forana
Esports
Vídeo
Magazins
Diumenge
Criatures
Emprenem
Llegim
Mengem
Motor
Fluor
Feminismes
Serveis
Hemeroteca
Newsletters
Revistes digitals
Mots encreuats
La Veu del Lector
Bústia d'investigació
Edició
Catalunya
Balears
País Valencià
Andorra
Comarques Gironines
Camp de Tarragona
Terres de Lleida
Pirineus
Societat
06/11/2022
La visita a la tafona de Son Mesquidassa, en imatges
Lluc Borràs
i Lluc Borràs
12 imatges
email_black_24dp
Oliveres amb adob tret de les sobres de les olives (pell i polpa)
LL. B.
1 de 12
LL. B.
Visita a la tafona de Son Mesquidassa
2 de 12
LL. B.
Olives de persones que utilitzen les màquines per fer el seu propi oli
3 de 12
LL. B.
Pinyol d'oliva després de separar-lo
4 de 12
LL. B.
Trituradora de les olives per fer la pasta prèvia a l'oli
5 de 12
LL. B.
Dipòsits d'oli
6 de 12
LL. B.
Procés d'embotellament i etiquetatge
7 de 12
LL. B.
Explicació de les diferències entre els olis
8 de 12
LL. B.
Degustació de pa amb oli
9 de 12
LL. B.
Explicació de com se separa el pinyol de l'oli
10 de 12
LL. B.
Vídeo de presentació de Son Mesquidassa
11 de 12
LL. B.
Oliveres amb adob tret de les sobres de les olives (pell i polpa)
12 de 12
Lluc Borràs
Degustació de pa amb oli