"Si ella ho volgués, me la follaria": la batlessa de Campos denuncia un atac masclista a les xarxes socials

En la publicació compartida, la primera edil diu que ja ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i que ara vol fer la denúncia pública

Captura de pantalla.
ARA Balears
05/10/2024
1 min

Palma"Em va denunciar amb mentides; tot i així, si ella ho volgués, me la follaria". La batlessa de Campos, Francisca Porquer, ha denunciat aquest dissabte un atac masclista contra ella a les xarxes socials. En la publicació compartida, la primera edil diu que ja ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i que ara vol fer la denúncia pública. Així, comparteix unes captures de pantalla d'una conversa a Facebook entre dues persones que es refereixen a ella de manera vexatòria.

"A Campos no s'inventen res... la mentida és la veritat. Un 69 quan vulgui", diu el primer dels missatges amb referència a una publicació que no es pot veure a les captures de pantalla compartides per la batlessa. Referent a això, una persona li demana: "Et duus bé amb Francisca Porquer?", i l'interlocutor principal del diàleg contesta: "Em denuncia amb mentides; així i tot, si ho volgués, me la follaria". Després l'altra persona continua: "Acaba de ser el seu sant, així que, si no et convida abans a un tros d'ensaïmada, ni si t'acudeixi acceptar la seva proposta sexual. Que s'ho treballi i s'inventi més mentides".

La conversa continua amb l'interlocutor principal dient que és conscient que té la xarxa social plena de "llepaculs d'una tal batlessa d'un puta poble de fatxes": "Tots dos sabem (...) que aquesta miniconversa arribarà als ulls de qui tu has anomenat". "Que no passa res, que si vol follar-me (sexualment parlant), jo em deix", hi insisteix.

stats