Hollywood

Weston Cage perd la custòdia de les filles després de l'agressió a la seva mare

La detenció del fill gran de Nicolas Cage dimecres passat ha precipitat la formalització del divorci, una batalla legal que durava des del 2021

2 min
Weston Cage i el seu pare Nicolas Cage en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEn una setmana, el músic i actor Weston Cage ha passat d'estar desaparegut a aparèixer en una gran quantitat de pàgines als diaris nord-americans a l'entregar-se a la policia. Tot apunta que la detenció del fill de Nicolas Cage i Christina Fulton, després d'estar tres mesos en cerca i captura per haver agredit presumptament la seva mare i una segona persona fa tres mesos, ha precipitat l'acord de divorci de la seva dona, Hila Cage. Els tres anys de processos legals per arribar a un acord no han tingut un resultat positiu per a Cage, que ha perdut la custòdia de les seves dues filles.

Weston Cage s'haurà d'esperar a una nova ordre judicial per tornar a veure la Cyress i la Venice, totes dues de 4 anys. Aquesta ha estat la decisió del jutge després de l'incident que va tenir lloc el 28 d'abril, quan el fill de l'oscaritzat va clavar diferents cops a dues persones abans fugir de la policia en un episodi de crisi emocional. Tot fa pensar que una de les dues persones brutalment agredides va ser la seva mare, Christina Fulton, que va denunciar el seu fill després dels fets.

Des de llavors, Cage tenia una ordre de cerca i captura amb una ordre de detenció per delicte greu i dos càrrecs per agressió "amb arma mortal". Va ser dimecres de la setmana passada que va decidir entregar-se voluntàriament a la comissaria, on va ser detingut immediatament. Així i tot, poques hores més tard, va sortir en llibertat després de pagar una fiança de 150.000 dòlars (137.880 euros).

Aquests antecedents recents poden haver influït en la retirada de la custòdia de les dues filles. En l'acord de divorci també consta la manutenció de 991 dòlars (910 euros) que Cage haurà d’ingressar abans del 31 de juliol a la seva exdona. A partir de llavors la també actriu tindrà dret a reclamar un import superior de manutenció. D'altra banda, Hila Cage té l'ordre de retornar diferents pertinences al seu exmarit, entre les quals dos collarets, un teclat, tres fotografies de la banda de música en la qual tocava i calaveres de cristalls.

Malgrat que la separació s'ha formalitzat aquesta setmana, l'actriu de The last call feia temps que no tenia bona relació amb la família del que encara era el seu marit. El novembre del 2023 el mateix Weston i la seva mare, Christina Fulton, van demandar Hila per difamació, acusant-la de malversar 100.000 dòlars i sol·licitar una ordre de restricció fraudulenta que impedia a la família de Cage veure les filles. "Era impossible per a la família veure o tenir una relació amb les nenes tant en privat com en públic", va assegurar Fulton per justificar la denúncia contra la seva jove.

stats